vloerverwarming

6 redenen waarom vloerverwarming een goede keuze is:

  1. Meer comfort met vloerverwarming: Dankzij de grotere verwarmingsoppervlakte van vloerverwarming krijg je overal in de kamer een aangename temperatuur, want de kamer wordt gelijkmatig verwarmd. En de warme voeten die je dankzij vloerverwarming krijgt zijn natuurlijk mooi meegenomen!
  2. Een praktische en esthetische keuze: Het komt maar al te vaak voor dat er amper plaats overblijft voor meubels door de grote ramen en de radiatoren tegen de muren. Daar komt een einde aan dankzij vloerverwarming. Geen radiatoren meer, de verwarming zit in de grond verborgen. Je hebt dus al je muren vrij om ze naar jouw wens te decoreren.
  3. Je spaart uit op je energiefactuur: Bij gewone radiatoren moet het water 70 tot 90°C warm worden alvorens de ruimte goed te verwarmen. Buisjes voor vloerverwarming vragen een watertemperatuur van 35°. Deze temperatuur, in combinatie met een groot verwarmingsoppervlak, garandeert een hoger rendement van je verwarming en dus een aangenamere energiefactuur.
  4. Onnodig om er bij jou een sauna van te maken: Dankzij de uniforme kamertemperatuur, hoef je 1 à 2°C minder te verwarmen voor hetzelfde comfort. Je bespaart dus nogmaals uit op je energiefactuur.
  5. Minder onderhoud: Met dit type verwarming heb je minder onderhoud dan met een klassieke verwarming met radiatoren.
  6. Het systeem combineert zich perfect met nieuwe technologieën: Almaar meer mensen kiezen voor zonnepanelen, een warmtepomp,… in hun nieuwe woning, en vloerverwarming laat zich hier perfect mee combineren. Meer zelfs, het rendement van een warmtepomp is hoger in combinatie met vloerverwarming.

Van Oeffelen montage gebruikt voor de vloerverwarming A-merken en kwaliteit.

voor meer informatie en/of vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen.